Львів на католицьке Різдво побачить довгоочікуваний сніг, проте тільки ближче до ночі. Весь день буде мрячити дрібний дощик, зазначають на сайті Sinoptik.

У місті трохи похолодає, до 2-4 градусів вище нуля. Вночі очікується приблизно така ж температура повітря, яка буде відчуватися, як невеликий морозець.

найтеплішим цей день у Львові був в 1967 році, до 7 градусів тепла, а найхолоднішим – в 1967 році, до 21,2 градусів морозу.

Погода в Україні 25 грудня, Укргідрометцентр

Народ в цей день, згідно православних святців, шанував пам'ять Спиридона-чудотворця. Вважалося, що в цей день – холодніше всього, а зима перекладає на свою другу половину. 25 грудня – сонцеворот, коли сонце повертає на весну. Світловий день починає потроху додаватися, а ніч – зменшуватися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Якщо в цей день ясна погода, то і період святок (з 7 по 19 січня) буде ясно та сонячно. При цьому Новий рік очікується морозний.

Якщо на Спиридона – хмарно і дерева вкриті інеєм, то і Новий рік буде теплий і хмарний. Якщо вночі видно зірки, то всю зиму буде холодно, а влітку – жарко. Темна і похмура ніч обіцяє теплу зиму та похмуре літо.

Нагадаємо, в Україні погода взимку буде ділитися на періоди лютих морозів (-23 градуси) і потужного потепління (+13 градусів).

Як повідомляв портал Знай.uа, на Новий 2020 рік і католицьке, православне Різдво в Україні синоптики прогнозують аномально теплу погоду.

Також портал Знай.uа писав, що на популярних українських гірськолижних курортах Драгобрат і Пилипець за теплої погоди розтанув сніг.