У Львові в суботу, 21 грудня, було здійснено обстріл пасажирського автобуса. Про це повідомив свідок інциденту Назар Радченко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За його словами, невідомі відкрили вогонь по міському автобусу №4А, який прямував зі спального мікрорайону Сихів до центру міста. Все сталося на проспекті Червоної калини, біля гуртожитків.

В результаті обстрілу в автобусі розбилося вікно, осколки скла ледь не зачепили автора посту. Він зазначає, що дуже злякався і ніяк не міг відійти від пережитого.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Водій маршрутки зупинив транспортний засіб і тут же викликав на місце події правоохоронців.

«Аж серце в п'яти скотилося, дурдом, що робиться!" – зазначив переляканий пасажир, публікуючи фото і відео простреленого вікна.

Зазначимо, що це не перший випадок, коли у Львові стріляють по громадському транспорту, або закидають автобуси камінням.

Нагадаємо, що жахлива стрілянина сталася у Флориді. Отже, на базі Військово-морських сил США невідомий відкрив вогонь і почав розстрілювати тамтешніх військових і цивільних. В результаті від куль чоловіка постраждало 8 людей і ще кілька померло.

Також Знай.uа" писав, що відправив у лікарню 11 осіб: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу

Раніше "Знай.uа" писав, що в столиці США відбулася стрілянина, в ході якої один чоловік загинув, ще шість отримали поранення.