У четвер, 19 грудня жителям міста Шумськ у Тернопільській області показали вельми незвичайну ялинку. Її зробили з чотирьох тисяч круасанів.

Про це розповідає інформаційний портал "Шумськ Інфо".

Презентація незвичайного вироба пройшла на відкритті міської ялинки. Солодкий символ Новорічних свят акуратно розмістили на спеціально підготовленому піддоні. Варто відзначити, що солодка ялинка стала рекордом України в номінації "Найбільша ялинка з круасанів".

На створення шедевра пішло 4 тисячі круасанів і 36 імбирних пряників, які використовували в якості новорічних іграшок. На кожному прянику було зображено назву населених пунктів, котрі відносяться до Шумської ОТГ.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після встановлення рекорду всіх гостей пригостили круасанами і чаєм.

Нагадуємо, що на початку грудня стало відомо про те, що прийняття нового законопроекту “Про електронні комунікації” може призвести до суттєвого здорожчання послуг з доступу до інтернету.

Як повідомляв Знай.uа вирішується доля Vodafone: чи залишиться один з найбільших операторів світу на українському ринку.

Також Знай.uа писав, Vodafone йде з України, переставши платити за рахунками: що чекає клієнтів.