Родина зі Львова отримала неймовірний подарунок на свято Миколая – 19 грудня у них народилося три донечки.

Трійня, фото з вільних джерел

Про це повідомляє ZAXID.NET з посиланням на коментар головного лікаря з лікувальної роботи Львівського обласного перинатального Центру Романа Мацюри.

Це вже шоста трійня, що з’явилася на світ в області цього року, відзначив медик.

"Трійня народилася вночі, 19 грудня. Перша дівчинки з'явилася на світ о 00:27 і мала вагу 2240 г, дві інші дівчинки з вагою 2200 г. Зріст усіх дівчат - 45 см. І мама, і діти почуваються добре", – розповів Роман Мацюра.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Володимир Лех, завідувач відділення патології вагітних, який приймав пологи, повідомив, що у жінки це була природна вагітність і треті пологи. Діти з'явилися на світ через кесарів розтин - така практика зазвичай використовується, щоб запобігти ризиків при народженні більш як однієї дитини.

Нагадаємо, у Києві встановлено своєрідний рекорд — за 12 грудня в столиці народилося відразу шість пар двійнят.

Як повідомляв раніше Знай.uа, на Волині фура влетіла в переповнений людьми автобус: дикі кадри з місця трагедії.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві зловили тренера, який зґвалтував хлопчика на очах у іншого: він переховувався 4 роки.