Наприкінці грудня перед Новим роком львів'яни помітили небувалу аномалію - в місті зацвіли яблуні і магнолії.

Про це повідомляє видання "То є Львів" і публікує фото весняно-зимової краси.

У Львові зацвіли яблуні і магнолії, фото: vnegoroda.com

[quote author=""]"Судячи з усього, така аномалія виникла через те, що грудень видався дуже теплим. Більш того, згідно з прогнозами синоптиків, плюсова температура повітря протримається до кінця цього місяця. А це означає, що найближчим часом снігу і інших опадів не передбачається. Тим не менше можна помилуватися красою зимового Львова, де прям зараз цвітуть яблуні", - повідомляється в підписі під яскравими фото.[/quote

За словами мешканки Львова, калина розцвіла буквально на очах, в той час як магнолія має бруньки вже за 2 див. Крім цього на деревах можна помітити перші яблука, а на ліщині характерні для неї "сережки".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

у Львові зацвіли яблуні і магнолії, фото: vnegoroda.com

Нагадуємо, що в цьому році подібне явище сталось в столиці — посеред літа розквітли київські каштани.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", ужгородці дочекалися весняного дива та радіють цвіту сакури. Засаджені японською вишнею вулиці Довженка і Ракоці перетворилися на квітучу алею. Вони щороку заманюють своєю красою тисячі туристів.

Також портал "Знай.ua" писав, що в останньому зимовому місяці, лютого, Карпати радують жителів і туристів первоцвітами. Так, в Карпатах з'явилися перші крокуси.