У Львові дівчинка, що з'явилася на світ із надмаленькою вагою у 480 г та на зростом у 27 см, знайшла люблячу сім'ю. Крихітку виходжували неонаталоги Львівської обласної клінічної лікарні. Тепер її взяло під опіку місцеве подружжя, повідомляє місцеве видання ZAXID.NET.

За словами опікунів Галини і Дмитра Білоусова, їх не лякає те, з якими труднощами вони можуть зіштовхнутися у майбутньому. Їхня мета — допомогти дитині наздогнати рівень розвитку її однолітків, дати їй шанс на щасливе життя.

Маленькій Іринці зараз - півтора роки. За своє коротке життя їй випало дізнатися, що таке біль та зрада: батьки покинули новонароджену крихітку ще у пологовому будинку, а звідти її перевели до дитячого будинку.

У вересні її було госпіталізувано з діагнозом «аспіраційна пневмонія». З того часу вона перебуває у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.

Іринка і її опікун, Галина Білоусова

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як виявилося, організм дитини дуже вразливий до інфекцій, і вона постійно хворіє. У Іринки - бронхо-легенева дисплазія через глибоку недоношеність. Через це вона постійно хворіє і не може перебувати за межами лікарні довго.

Наразі дитині потрібен медичний препарат «Синагіс», який допомагає захистити її від інфекцій. Однак один флакон, якого вистачає на місяць, коштує від 24 тисяч гривень.

Опікуни Іринки вже зібрали серед рідних гроші на перший флакон препарату, однак до весни дитині треба ще 4 таких флакони.

Нагадаємо, одне тіло на двох: у Чернівцях жінка народила сіамських близнюків.

Як повідомляв раніше Знай.uа, на Волині фура влетіла в переповнений людьми автобус: дикі кадри з місця трагедії.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві зловили тренера, який зґвалтував хлопчика на очах у іншого: він переховувався 4 роки.