Львів'яни прославилися кумедними викликами поліції та заявами, які інколи більше схожі на анекдоти, ніж на серйозну скаргу чи прохання про допомогу.

Курйозні подробиці анонімних звернень повідомила речниця патрульної поліції у Львівській області Катерина Рибій, передає 032.ua.

"Був виклик на грунті сімейного конфлікту - жінка повідомила, що чоловіка вдома нема, він пізно приходить і не виконує свій обов'язок як мужчина, тому патрульні мусять або самі це зробити, або його змусити", - розповідає Катерина Рибій.

"Привіт" з погрозами

Привіт з погрозами, фото: 032.ua

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

До львівських патрульних звернулася мешканка вулиці Дороша із зверненням про те, що отримала повідомлення на телефон із текстом "прівєт". Львів'янка була переконана, що їй погрожують.

Колядники-терористи

Іще одне звернення інформаційного характеру, фото: 032.ua

У період різдвяних свят мешканка вулиці Трильовського заявила у поліцію на колядників. За її словами, двоє хлопців віком 25 років ходять по під'їзду з дзвіночком у руках та колядують "на церкву", але при цьому замість колядок - віншують дитячими віршиками. Ось що насправді має викликати підозру!

Кохана, не їдь на заробітки!

Мешканець вулиці Пулюя заявив на власну дружину в поліцію через її від'їзд на заробітки в Польщу, бо 2залишила самого вдома без борщу".

Телепатичні удари в серце від сусідки

Іще одне веселе звернення в поліцію, фото: 032

Мешканка вулиці Марка Вовчка у Львові заявила в поліцію на сусідку, яка нібито била її в серце невідомим приладом через стіну. Саме час викликати екзорциста!

Рекламу - за ґрати!

Львів'янка з проспекту Чорновола вважає порушницею рекламу на будинку. Жінка заявила у поліцію про "рекламу незрозумілого змісту" на новобудові в "американському стилі".

"Ванга у штанях", або Передбачення майбутнього

Чоловік з вулиці Клепарівської у Львові переконував поліцію, що знає, коли саме на його вулиці буде відбуватися порушення тиші та запрошував правоохоронців заздалегідь розібратися із ранковим неподобством.

Костюм панди

Пильності не втрачають і мешканці вулиці Городоцької у Львові. Саме вони знають, що панди - ці милі істоти, однак вони можуть приховувати щось страшне. Тому містянин повідомив поліцейських про те, що біля церкви Анни невідомі особи кудись несли костюм Панди.

Нагадаємо, що львівська залізниця попереджає про зміну руху електропоїздів через ремонт шляхів.