На Закарпатті оголосили війну шкільним туалетам на вулиці - у такому вигляді їм залишилося щонайменше рік.

Про це йдеться у сюжеті Ungvar Tv з посиланням на заяву Міністр освіти і науки України Ганна Новосад, яка взялася за вирішення проблеми зовнішніх туалетів у школах Закарпаття.

Ганна Новосад, фото з вільних джерел
Ганна Новосад, фото з вільних джерел

Міністр уряду Зеленського обіцяє, що до кінця наступного року кількість таких шкіл, а нині їх більше сотні, суттєво зменшиться, оскільки облаштування внутрішніх туалетів підтримають фінансово.

Шкільний туалет на вулиці, ілюстративне фото

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Варто додати, що 13 вересня цього року на Закарпатті в селі Забродь Хустського району учень першого класу місцевої школи впав у вигрібну яму шкільного туалету - історія тоді стала справжнім шоком для України.

"Першачок впав у шкільний туалет. 21 століття - Нова українська школа - це ключова реформа Міністерства освіти та наук, про це тільки німий не говорив. Головна мета - створити школу, у якій буде приємно навчатися і яка даватиме учням не тільки знання, як це було в минулому, а й навички застосування їх у майбутньому", - йшлося у публікації про кричущий інцидент.

Нещасний випадок у школі, скріншот facebook

Нагадаємо, в Івано-Франківську гримить гучний скандал через вчителя професійного училища № 13, який курив в аудиторії перед учнями прямо під час уроку.

Як повідомляв раніше Знай.uа, водіїв змусять платити за дорогу: що підготували в Мінінфраструктури

Також Знай.uа писав про те, що озвірілий запорожець напав на маршрутчика з кулаками, відео розборок потрапило в мережу.