У Львові відлучений від церкви священник посвятив у монахині дівчину у весільній сукні.

Про це повідомляє інформаційний портал "То є Львів".

Відлучений від церкви священник Василь Ковпак постриг у монахині молоду дівчину з Рясного у церкві святих апостолів Петра і Павла на околиці Львова.

Фото Михайла Балушки


Запрошений на подію весільний фотограф опублікував свій репортаж з Рясного. Судячи з його фотографій, церемонія багато в чому нагадувала звичайне весілля. Але від весілля це дійство відрізняється лише тим, що на фотографіях немає нареченого. Все інше практично повністю повторює типову церемонію весілля. До вівтаря дівчину проводять дві монахині.

Фотограф, який зняв ці фото є прихожанином цієї ж церкви. Він прийшов на подію, бо хотів зафіксувати цей обряд.

"Я хотів зняти цю подію, щоб люди дізналися, що є й інше життя. Це нормальні речі, обряд є обряд", – пояснив Михайло Балушка.

Варто відзначити, що процес постриження провів священник Василь Ковпак, який навіть після відлучення від церкви у 2007 році, продовжує здійснювати богослужіння на Рясному.

Нагадаємо, Епіфаній розповів про зміну церковного календаря і провокації Москви напередодні Різдва.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ПЦУ "зобов'язала" українців довічно утримувати Філарета і "подарувала" будівлі Київського патріархату.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Епіфаній розповів про конфлікт з Філаретом, Томос і діяльності РПЦ в Україні.