У Львові похмура і вітряна погода протримається увесь день. Опадів не очікується. Вітер посилиться до 15-24 м/с. Про це повідомляється на сайті Sinoptik.

Вдень повітря прогріється до 5 градусів тепла, вночі не буде холодніше 2 градусів вище нуля.

Найтеплішим день 13 грудня у Львові був у 2000 році – тоді стовпчики термометра показали 9 градусів тепла. А найхолоднішим – у 2001 році, цілих 19 градусів морозу.

Погода в Україні 13 грудня, Укргідрометцентр

За народним прогнозом погоди, 13 грудня вшановували пам'ять святого апостола Андрія Первозванного.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Цього апостола вважали покровителем морської справи, так як до свого знайомства з Ісусом він був простим рибалкою. Говорили, що у цей день потрібно прислухатися до того, що діється в колодязі: якщо вода шумить, то погода скоро зіпсується, почнуться заметілі і морози. А якщо в колодязі – тиша, то і зима буде тихою.

Якщо зима сніжна, а на дорогах – ожеледь, то влітку буде хороший врожай. Якщо грудень сухий, то буде довга суха весна і сухе літо. Як у грудні сніг ляже, то і в серпні так жито лягати буде (від тяжкості зерна).

Як повідомляв Знай.uа багато людей дуже бояться високосного року. Дізнайтеся, чи буде 2020 рік таким страшним чи все це просто забобони.

Також Знай.uа писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Вона принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році, розповіли астрологи.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. Також деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. У нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.uа писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини у 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.