54-річна львів'янка вперше стала матір'ю - для жінки немовля стало довгоочікуваним первістком. Породіллю визнано найстаршою молодою мамою Львівської області 2019 року.

Про це повідомляє видання "То є Львів" з посиланням на інформацію медиків.

Немовля, Ілюстративне фото

Жінка зважилася на відчайдушний крок - народити у такому віці - виявивши вагітність, на яку вона вже і не сподівалася, адже довгі роки до неї "не прилітав лелека".

Наразі новоспечена мама та немовля почуваються добре і очікують на виписку з пологового.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У львівському управлінні статистики додали, що загалом в останні роки у Львові та області жінки зважуються народжувати дедалі пізніше. Так, протягом нинішнього року більше 80 жінок народили первістків після 40 років. Найчастіше ж на Львівщині жінки стають мамами у 25-річному віці.

Нагадаємо, що уряд підготував новий варіант трудового кодексу. Повідомляється, що його планують прийняти за прискореною процедурою. Однак сам текст законопроекту мало хто бачив.

Як повідомляв портал Знай.ua, міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства хоче виключити в майбутньому можливість звільнення вагітних жінок і дозволити брати відпустку за свій рахунок на 30 днів замість 15.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні збільшилася різниця заробітної плати між жінками і чоловіками. Виявилося, що чоловіки заробляють майже на чверть більше жінок.