Львів 29 листопада очікує досить приємна погода. Дощу до вечора не обіцяють, повідомляє метеорологічний сайт Sinoptik.

Повітря в цей день прогріється до 9-11 градусів тепла, а вночі температура повітря опуститься до 6 градусів тепла.

Найхолоднішим 29 листопада у Львові було в 1948 році, майже 16 градусів гороза, а найтеплішим – за рік до цього, в 1947 році – майже 11 градусів тепла.

Погода в Україні 29 листопада, Укргідрометцентр

Сьогодні вшановують апостола і євангеліста Матвія. Павутиння стелиться повсюдно - до тепла; мало павутиння - на суху осінь. Осіння павутина - на ясну і хорошу погоду. Добре вродив щавель - на теплу зиму. Гуси летіли високо - осінь буде тривалою. Гуси свійські тримають дзьоби в пір'ї - перед заморозками. Сире літо, а тепла осінь - довгою буде зима. Бабине літо непогідне - осінь суха. Дощ уранці, що бабині танці; дощ в обід - запрягай, додому їдь!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.