Масове отруєння у Львові відправило на лікарняні ліжка 11 місцевих жителів. Всі вони в минулу суботу гуляли на весіллі у ресторані «Менестрель». Про це розповіли у прес-центрі Державної споживчої служби області.

Як повідомляється, 11 гостей згаданого ресторану відчули різке погіршення стану здоров'я, через що звернулися за лікарською допомогою. Їх турбували підвищена температура тіла, головний біль, нудота, блювота, болі в животі, частий рідкий стілець.

Медики діагностували у всіх постраждалих харчове отруєння – гостру кишкову інфекцію. При перевірці меню ресторану виявилося, що всі потерпілі їли м'ясні і рибні страви, а також салати.

Наразі в лікарні перебувають дев'ятеро госпіталізованих, двоє лікуються вдома. Всього на весіллі гуляли близько сотні осіб, тому лікарі вважають, що хворих насправді більше.

Нагадаємо, дієтологи підказали ефективний продукт для схуднення.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що стереотипи про старіння які краще ігнорувати.

Також портал "Знай.uа" писав, які звички наближають нас до старості.