У Львові четверо людей звернулися до медиків з ознаками гострої кишкової інфекції - симптоми з'явилися після вживання їжі у місцевій їдальні.

Про це інформує Головне управлінні Держпродспоживслужби у Львівській області.

У повідомленні йдеться, що постраждалі напередодні харчувались у популярній серед містян їдальні "Ольвія" в центрі "Домінант Плаза" на вулиці Угорській. Троє з них були госпіталізовані до Львівської обласної інфекційна клінічної лікарні у стані середньої тяжкості, а один перебуває на амбулаторному лікуванні.

Львівська лікарня
Львівська лікарня

За попередніми даними, потерпілі вживали курячий суп з м’ясом, овочеве рагу, млинці з куркою і цибулею, салат з буряка з заправкою. Їжа не викликала у потерпілих жодної підозри, наразі проводяться лабораторні дослідження.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, на Львівщині продовжує зростати кількість людей, які отруїлися неякісною їжею у ресторані готельно-відпочинкового комплексу “Криве озеро” під час святкування весілля. Наразі госпіталізовано 24 особи, четверо з яких - діти.

Як повідомляв портал Знай.ua, щодня в українських школах харчуються 5 мільйонів дітей, при цьому, за 2019 рік були встановлені порушення в організації харчування у 38% закладів - це 626 отруєнь. Це означає, що кожен день половина дітей в українських школах знаходяться в небезпеці.

Також портал Знай.ua писав, що в дитячому садку відбулося масове отруєння дошкільнят.