В суботу, 23 листопада, у Львові очікується хмарна суха погода із незначними заморозками та опадами у вигляді снігу.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

"З ранку та до самого вечора небо у Львові буде приховано за хмарами. Вранці піде сніг. У другій половині дня опадів не передбачається", - кажуть синоптики.

У Львові очікується перший сніг, фото: Апостроф

Температура повітря буде коливатися від 0 до -3 градусів, тому опади у вигляді снігу не затримаються на поверхні надовго.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.