Депутат від партії "Європейська Солідарність" Олег Синютка розповів про свою роботу на посаді очільника Львівської ОДА та чи пропонували йому хабарі за час роботи.

Про це Олег Синютка розповів в інтерв’ю "Вголос".

За часи правління п'ятого президента Петра Порошенка очільником Львівської ОДА був Олег Синютка. Цю посаду він обіймав чотири роки, за цей час по словах чиновника, йому багато разів пропонували хабарі.

Олег Синютка


"Пам’ятаю перші дні на своїй посаді голови ОДА, коли приходили різні "рішалови". Більшість з них бачив перший і останній раз, – розповів він.

Синютка розповів, що коли приходили такі "рішалова" то він їм говорив, що якщо президент скаже йому це розглядати то він це зробить в іншому ж випадку - ні.

" Вони дивилися на мене, як на ідіота, з великими круглими очима йшли і більше не верталися", розповів депутат.

Напомним, что ГБР направило на подпись генпрокурору Руслану Рябошапке первое подозрение и проект представления на снятие депутатской неприкосновенности с Петра Порошенко.

Как сообщал портал Знай.ua, Порошенко оформил "юбилейный" игнор ГБР, известный блогер не удержался.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Также портал Знай.ua писал, что Петра Порошенко должны допросить в ГБР, как свидетеля. Допрос экс-президента пройдет по делу об "Иловайской трагедии".