У львівському супермаркеті АТБ покупці помітили тварину, яка там точно бути не повинна – великого щура. Відео інциденту свідки опублікували у соцмережі Facebook.

За словами користувачки Юліанни Рибникової, щур вільно прогулювалася між прилавками з продуктами в супермаркет мережі АТБ на Сихові. На опублікованих відеокадрах видно, що щур не особливо боїться покупців. Охоронець магазину б'є тварину так, що та відлітає в бік.

Скрін відео, Facebook.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скрін, Facebook.

Львів'яни розійшлися в своїх оцінках того, що відбувається. Одні обурені тим, що щур бігає по продуктовому магазину, а інші – що тварина постраждала від жорстокого поводження.

«Охоронця покарати за жорстоке поводження з магазинними тваринами», - обурюються люди. Вони відзначають, що шкідники є в будь-якому супермаркеті, просто їх не видно.

«Фреймут свого заступника надіслала на ревізію», - сміються львів'яни, додаючи, що «це ще явно не вся банда».

«Щури і миші розносять лептоспіроз. Жах. АТБ – магазин великих знижок і швидкої хвороби, що може призвести до смерті», - відзначають вони.

Нагадаємо, раніше за продукти можна розплатитися власним обличчям: яке ноу-хау придумали в Києві, відео.

Також Знай.uа писав, що супермаркет АТБ вляпався у черговий скандал: відмовилися брати гроші, закон такий вийшов.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що не оговтався АТБ від рибного скандалу, як потрапив у новий: годували людей "зеленим" хлібом.