У Трускавці, що на Львівщині, в найближчі роки планують побудувати найбільший в Східній Європі аквапарк. Про це повідомив міський голова Андрій Кульчинський, пише "Інтерфакс-Україна"

За його словами, хоча будівництво і триватиме кілька років, але воно того коштуватиме, адже це буде найбільший аквапарк у Східній Європі.

"Два місяці тому ми провели конкурс на аквапарк, перемогла компанія з Києва. Мінімум рік буде проектування, потім три-чотири роки цілодобового будівництва, оскільки це величезний об'єкт на 3 га. Концепція передбачає будівництво найбільшого аквапарку в Східній Європі.", - сказав Кульчинський.

Андрій Кульчинський, фото -  Zaxid.net
Андрій Кульчинський, фото - Zaxid.net

Окрім цього, як каже міський голова, в Трускавці минулого року було відкрито два нових шестиповерхових готелі рівня 3-4 зірки. Однак, нині будуються ще три готелі, інвесторами яких є іноземці.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"У центрі зводить готель інвестор з Туреччини, ще один інвестор з Азербайджану. також вже завершує будівництво готелю інвестор з Казахстану. Вже незабаром ще один інвестор йде "до мера": якщо мер відкритий і не ставить "умови", то він готовий заходити", - підкреслив Кульчинський.

Нагадаємо, у Вінниці схопили дружка Зайцевої, повна маршрутка переляканих пасажирів: водій "під кайфом".

Як повідомляв Знай.ua, в Одесі накрили маршрутчика-камікадзе з "липовими" правами: кожна поїздка могла стати останньою.

Знай.ua писав, вибух гранати в центрі Києва забрав два життя: з'явилося відео з іншого ракурсу.