У Львові перелякані коні налетіли на лавку перед Оперним театром. В результаті інциденту постраждали і тварини, і люди, повідомив у соцмережі депутат міськради Ігор Зінкевич.

За його словами, все сталося пізно ввечері 2 листопада. Перехожі запускали феєрверк, а в цей час повз проїжджала карета з кіньми в упряжці. Тварини злякалися шуму, кинулися в бік і знесли лавку. Сильно постраждала 15-річна дівчинка: у неї відкритий перелом ноги. Крім того, поранення отримав чоловік.

Один з коней теж постраждав – у нього в крамничці застрягла нога. Рятувальникам ДСНС довелося розрізати лавку, щоб відвезти тварину.

«Рана на нозі кровоточить», - додав депутат.

02.11.2019 о 18:30 Карета в центрі біля Оперного Львів - знесла лавку (на пішохідній зоні). Один з коней ледве дихає -...

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Geplaatst door Igor Zinkevych op Zaterdag 2 november 2019

Нагадаємо, що в ДТП на Львівщині постраждала жінка і однорічна дитина.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Вінниці сталося жахливе ДТП, в районі зупинки «Залізничний вокзал» маршрутне таксі збило 10-річну дівчинку.

Також Знай.uа писав про те, що у ДТП на Львівщині загинула 39-річна жінка.