У Львові молода пара туристів, які зняли квартиру на 4 доби померла від отруєння чадним газом.

Моторошна історія розпочалась тоді, коли 21-річні діти вирішили приїхати до туристичного міста і зняти житло на декілька днів. Вони зняли двокімнатну квартиру в центрі міста за адресою вул. Дорошенка, 65, кв. 4. Помешкання у старовинному львівському будинку зі старою піччю і газовою колонкою. За словами сусідів, тут недавно було зроблено ремонт.

Хлопець перед снов вирішив піти у душ, де і знаходилася газова колонка. Після нього у ванну кімнату пішла Настя. Вранці їх так і знайшли – Настю у ванній, а Андрій напівлежав на ліжку. Вони були мертві. Другій парі теж було погано, але їм більше пощастило, вони ночували у кімнаті з вікном.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Молоді люди отруїлися чадним газом. Ймовірною причиною може бути неправильно встановлене газове обладнання. Можна припустити, що газ із колонки одразу пішов у кімнату – у ванній не було робочої витяжки. А через відсутність вікна молоді люди отруїлися чадним газом, який не має запаху.

Ще від самого початку в поліції чомусь зі співчуттям говорили про власника житла – літнього чоловіка. Мовляв, дідусь, хотів заробити копійчину, переїхав жити до рідних, а житло здавали туристам. Також запевнили, що наші герої там були першими мешканцями."Насправді це не так. У нас є свідки, які ще до наших героїв теж орендували цю квартиру. Так що вона здавалася давно", – каже Христина Єрмакова.

Та й речей дідуся у квартирі не було.

Нагадаємо, що в повітрі над Україною цими днями фахівці зафіксували підвищений рівень концентрації чадного газу СО. Синоптик Наталія Діденко дала поради, як вберегтися від забрудненого повітря.

Також портал писав, що в повітрі над Харковом та Києвом цими днями фахівці фіксують рекордний рівень чадного газу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Київ накрив густий туман, через це скасували кілька авіарейсів.