На Львівщині бабуся, яка пішла шукати грибів у лісі заблукала і зникла аж на дві доби.

Вона не мала з собою ні воду, ні їжі. 85-річна жіночка вирішила назбирати трошки грибів, проте збилася зі шлюху. Розповідає, що заблукала вмить і знайти дорогу назад їй стало не під силу.

Євгенію Голубовську розшукували майже дві доби. Її спасителем став старенький телефон, який на відміну від сучасний тримає заряд дуже довго.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що у Балаклійському районі Харківської області збільшилась кількість випадків, коли грибники не можуть знайти дорогу додому. Як повідомляється, рятувальники вже неодноразово допомагали любителям "тихого полювання", які заблукали в лісі та дали декілька важливих рекомендацій для того, щоб збір грибів приносив лише задоволення.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Тернопільщині дівчинка загинула, випавши з маршрутки: убиті горем рідні перекрили дорогу

Також Знай.ua писав про те, що під Вінницею зникла юна красуня, батьки виплакали всі очі: "Знайдіть нашу дівчинку"