На Львівщині підскочив показник хворих на ГРВІ. Лікарі наголошують, що з приходом холодів до міста у жителів значно знизилась імунна система.
Так, з 21 до 27 жовтня, у Львівській області на гострі респіраторні інфекції захворіло 7657 людей. Понад 57% - це діти віком до 17 років.

У самому Львові хворих також побільшало - минулого тижня захворіло 2296 львів’ян, попереднього тижня – 1968. Найбільше хворіють діти віком до 17 років - понад 51% серед тих, хто звернувся по допомогу до медиків.

Лікарі просять не затягувати з хворобою і одразу звертатися до лікарень, якщо відчуваєте навіть невеликі зміни у здоров"ї Також самолікування буже бути не менш небезпечним, якщо займатись ним не знаючи як правилно лікуватись.

Нагадуємо, що дієвим способом вберегтися від хвороби залишається вакцинація. Роблять щеплення французькою вакциною "Ваксигрип" або корейською "Джі Сі Флю". На жаль, вакцинація від грипу не входить до переліку обов'язкових, тож вакцини львів’янам доведеться купувати власним коштом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, Дніпро атакувала епідемія грипу, лимони не допоможуть: як не заразитися

Також Знай.ua писав про те, що франківщину атакував смертоносний вірус, не щадить нікого: що кажуть медики

Нагадаємо, новий сезон - нові захворювання: українців скоро атакують потужні віруси