На Львівщині школярі змусили роздягнутися 6-класницю, яка програла в гру.

Даний інцидент трапився 21 жовтня, коли вчителька покинула кабінет під час уроку. Діти вирішили цим скористатись, проте вчителі запевняють, що все сталося під час перерви.

"Це був великий стрес. Після цього їй стало дуже погано, дуже переживала. Її навіть нудило. Плакала дуже сильно", - розповіла стривожена мама дівчинки.

Також мама заявила, що після цього випадку її дитину почали цькувати і принижувати при кожній можливості. У 12-річної дівчинки стрес практичо кожного дня.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У школі ж навпаки стараються замовчати цей факт і просто переводять стрілки. Батьки дівчинки звернулися в поліцію з вимогою дати правову кваліфікацію дій всіх учасників інциденту.

Булінг #Новини

Мама школярки розповіла про випадок булінгу. 12-тирічну дівчину змусили роздягнутися під час гри у школі, - про це повідомила мама дівчини Христина Солонинко. Це сталось у понеділок у 6-Б класі школи села Солонки, що в Пустомитівському районі. За словами Христини Солонинко, це сталося під час уроку, коли вчителька вийшла з класу . Вчителі кажуть, що випадок стався на перерві.

Geplaatst door UA: Львів op Vrijdag 25 oktober 2019

Нагадаємо, що в Кропивницькому школярі натовпом накинулися на третьокласника: "Я боюся вести дитину до школи"

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні вводять великі штрафи батькам школярів, які регулярно прогулюють навчальні заняття.

Також портал Знай.ua писав, що в Запоріжжі школяр хотів задушити однокласницю, одні стояли і дивилися, інші - знімали на камеру.