На Львівщині всіх безпритульних собак по-особливому помітили: тепер тварини не будуть нападати на людей.

Для цього міська рада Яворівщини із бюджету виділила 20 тисяч гривень для вирішення проблеми безпритульності собак.

Безпритульних собак на Львівщині стерилізували.

"Погляди людей на розв’язання цієї проблеми розділили мешканців міста на два табори: одна частина людей, які безпосередньо або їхні близькі чи знайомі постраждали від нападів чи укусів собак, вимагають жорстких дій зі сторони влади; інша частина людей – захищає безпритульних собак і намагається відстояти гуманні способи з їх поводженням", - розповів заступник міського голови Яворова Ігор Грабовський.

20 тисяч гривень із бюджету були спрямовані, зокрема, на відлов собак, їхню стерилізацію, вакцинацію від сказу. А також – на утримування протягом 2-3 днів собаки опісля процедури стерилізації. Опісля таких процедур собачок позначають сережкою на вусі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Безпритульних собак на Львівщині стерилізували.

Нагадаємо, що влада міста планує подати заявку на проведення Зимових Олімпійських ігор у 2030 році і юнацьких Зимових Олімпійських ігор в 2028 році.