У Львові пропонують підвищити вартість проїзду у міському електротранспорті. Про це повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий.

У Львові подорожчає транспорт.

За його словами, таким чином львів’ян готуватимуть до впровадження електронного квитка.

Нині вартість квитка для трамваїв та тролейбусів становить 5 грн. її пропонують підвищити до 6 грн, тариф у водія становитиме 7 грн, вартість проїзду на 90 хв пропонують встановити на рівні 8 грн (зараз 5,5 грн), місячний абонемент може подорожчати зі 160 грн до 200 грн, а вартість одноразової поїздки з місячним абонементом може змінитися з 4 грн до 5.

У Львові подорожчає проїзд у транспорті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що влада міста Львів планують подати заявку на проведення Зимових Олімпійських ігор у 2030 році і юнацьких Зимових Олімпійських ігор в 2028 році.