Міський голова Нового Роздолу Андрій Мелешко та перший заступник мера подали заяви про відставку. Про це у Фейсбуці повідомив депутат Новороздільської міської ради Анатолій Шалаєв.

Місто лишилося без керівництва.

"30-ти тисячне місто залишилось без керівництва. Виконком - паралізований. Догралися.... питання з теплопостачанням міста не вирішене...", - йдеться у повідомленні.

Анатолій Шалаєв додав, що містяни налаштовані дуже радикально і готові перекривати траси та палити шини, якщо питання не буде вирішене: "Сьогодні мені дзвонили місцеві і казали, що готові і шини палити, і траси перекривати. Зараз обговорюємо, коли буде наше перше зібрання Комітету спасіння міста.

У вівторок буде сесія Львівської обласної ради. До нас голова ЛОДА та ЛОР присилають другорядних чиновників, тому плануємо їхати до керівництва області і зайти на сесію обласної ради, щоб висловити свою позицію і показати, що ці проблеми не зробили мешканці Нового Роздолу, а хочуть лише тепла, а працівники ТЕЦУ заробітної оплати".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Міський голова Нового Роздолу АндрійМелешко та перший заступник мера подали заяви про відставку, перед тим, склав...

Geplaatst door Шалаєв Анатолій op Donderdag 24 oktober 2019

Нагадаємо, що Олександр Гончарук відвідав Чернігівську область, де з новим керівником Митної служби Максимом Нефьодовим наробив чимало шуму.