Влада міста Львів планує подати заявку на проведення Зимових Олімпійських ігор у 2030 році і юнацьких Зимових Олімпійських ігор у 2028 році, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Львів має намір боротися за право прийняти Олімпіаду.

"Я ... зустрічався з молодими львів'янами. Сказали просити право для Львова бути містом-господарем Зимової Олімпіади 2030 року, а в 2028 році ми готові прийняти молодіжні Зимові Олімпійські ігри. Ми почали цей процес, але війна ці потуги зупинила" - , заявив мер Львова Андрій Садовий.

Подавати заявки на право проведення Олімпійських ігор у 2030 році можна буде у 2020 році.

Бубка у свою чергу сказав, що Львів цілком міг претендувати на проведення Олімпійських ігор вже в 2022 році, "якби не війна".

Мер Львова розповів про плани на зимову Олімпіаду.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Олександр Гончарук відвідав Чернігівську область, де з новим керівником Митної служби Максимом Нефьодовим наробив чимало шуму.