У Львові вирішили провести соціальний експеримент. Неповнолітній хлопець просив відкрити пляшку пива у незнайомих людей. Деякі моменти і справді насторожували.

Згідно із кадрів четверо перехожих охоче допомогли відкрити пляшку, ще двоє відмовили, бо просто не мали чим. І лише троє людей не дозволили малому пити пиво і не відкрили його.

У Львові більшість перехожих погодились відкрити неповнолітньому хлопчику пляшку пива, при тому, що він чітко пояснив – алкоголь – для нього.

Більше половини перехожих погодились відкрити малечі пиво!😢

Львів‘янам байдужі чужі діти?! Більше половини перехожих погодились відкрити малечі пиво!😢

Geplaatst door Отакої op Maandag 21 oktober 2019

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Таким чином даний ексмеримент показав, що в більшості випадків людям не має діла до поідібних ситуацій. Вони радо допомагають не задумуючись, чим це може закінчитись.

Нагадаємо, що у Херсоні сталася надзвичайна подія. Там на "зебрі" центральної вулиці Суворова неповнолітній велосипедист збив 2-річну дитину. В результаті, розлючені рідні потерпілого ледь не до смерті побили винуватця аварії.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що у Сумах на заводі прогримів вибух, десятки постраждалих: кадри з місця події.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що нічого страшного: експерти розповіли, які продукти можна їсти після "прострочення".