Поступово до України навідуються холода і без гарячої ванни стає дедалі важче "релаксувати". Скільки ж буде коштувати таке задоволення цього сезону?

У розрахунках виходили з того, що середній об’єм ванни становить 160 літрів (при цьому враховували лише гарячу воду, без додавання холодної). Загальна вартість такого задоволення вийшла не сильно високою.

Найбільше вдарить гаряча вода по гаманцю в Сєвєродонецьку (Луганська область) – 18 грн. Тариф на постачання гарячої води в місті – 112,47 грн за кубометр. Відпочити у ванні жителю Луцька обійдеться в 17,13 грн (кубометр гарячої води коштує 107,07 грн), жителю Рівного – 16,92 грн (105,78 грн за кубометр), а Житомира – 16,72 грн (104,51 грн за кубометр).

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Києві набрати гарячу ванну коштує 15,66 грн, середня вартість кубометра у столиці – 97,89 грн. Найдешевше таке задоволення обійдеться в Одесі – 12,02 грн, Івано-Франківську та Херсоні – по 13,25 грн, Запоріжжя – 13,97 грн. У Львові набрати ванну гарячої води коштує 15,19 грн.

Нагадаємо, що у Львові рекордно подорожчають тепло та вода: комунальне пекло показали у цифрах

Як повідомляв портал Знай.ua, ті, хто змушені платити більше, отримує підтримку від держави

Також Знай.ua писав про те, що існуючі обмеження на ринку електроенергії ледве покривають ціну вугілля, тому відмова НКРЕКП їх знижувати обгрунтована