У Львові сьогодні буде хмарно з самого ранку. Температура повітря за вікнами +8 +22 градусів.

У Львові хмари вкриють небо на весь день.

Дрогобич, Новий Розділ, Перемишляни і Буськ також накриє хмарами. До самого вечора буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Без опадів. +8 +22 градусів сьогодні.

Доречі, у цей день вшановується пам'ять святого апостола Фоми. Починаються холодні вітри. В народі вважали, якщо перший сніг випаде сухий на Хому, літо хорошим буде, а якщо у цей день немає вітру, можна очікувати швидкого похолодання.

Городянам обіцяють теплу, але хмарну погоду.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що вже в кінці жовтня 2019 року українцям покажуть гарантований пакет медичних послуг, які держава буде платити за наше лікування.

Знай.uа писав, що в рамках національної премії Global Teacher Prize Ukraine, яка відбулася 5 жовтня, компанія Microsoft нагородила самого інноваційного вчителя України.