Катерина Васильєва з Львівщини змогла стати на ноги після перенесеного інфаркту не вдаючись до медичного лікування. Проривом у своєму стані львів'янка завдячує бджолам.

Колись жінка пенесла захворювання на грип, який дав ускладнення на серцево-судинну систему. Як наслідок,- перенесений у 2013 році інфаркт.

Лікарі постановили довічно приймати низку препаратів, вартість яких була непідйомною для жінки. "Кілька місяців я приймала ці препарати а потім пішла до апітерапевта – Івана Йосиповича Пилипчука",- говорить Катерина Васильєва.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Лікар порадив поступово відмовитися від медичних препаратів, а перейти на бджолотерапію. "Бджоли розріджують кров, бджоли виводять поганий холестерин, бджоли регулюють тиск, зміцнюють імунітет",- наголосив лікар.

Метод лікування бджолами полягає у введенні бджолиної отрути в кров людини. Доза збільшується поступово, аби сформувати імунітет, і починається з одного вжалювання.

"Пам’ятаю, йшла повз готель "Жорж" і зрозуміла, наскільки ліпше себе почуваю. Ще одне підтвердження поступового одужання отримала, коли почала грати з внуками у футбол і вже могла бігати.",- розповідає жінка.

Тепер Катерина щоразу у міжсезоння проходить профілактику бджолами. "Зараз я не маю жодних проблем ані з тиском, ані з серцем. Але якщо почуваю себе не в належній формі, то їду до Івана Йосиповича. Можу за один раз профілактично прийняти 15 бджіл, а іноді - 20."- ділиться своїми результатами пані Катерина.

Від березня 2013 року, за словами жінки, вона жодних медикаментозних препаратів не вживає.

Нагадаємо, що "Чорні" хірурги "розбирали на запчастини" викрадених людей

Як повідомляв портал Знай.ua, Львів запалив свічки в пам'ять про відому на всю Україну фотографа, якої не стало 17 жовтня.

Також Знай.ua писав про те, що правоохоронці викрили клініку, яка торгувала органами людей