Львів'яни вже починають звикати сидіти без води через постійні ремонти на водних мережах. Але цього разу причиною відключень деяких квартир від водопостачання є дещо інший привід.

Сьогодні, 17 жовтня, мешканці Личаківського району Львова не зможуть скористатися водою з-під кранів через переврізку новозбудованого водопроводу на вулицях Старознесенська — Почаївська.

Співробітники "Львівводоканалу" повідомляють жителів, що води не буде на вулицях Старознесенській, Почаївській, Заклинських, Балковій, Польовій, 1-5; 2-40.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Диспетчерська служба "Львівводоканалу" працюватиме на вулицях Львова з 09:00 до 20:00. Саме в цей період на воду в помешканнях львів'янам, що мешкають за вказаними адресами, розраховувати не варто.

Нагадаємо, що платіжки з помилками: запоріжці можуть отримати завищену оплату за комунальні послуги

Як повідомляв портал Знай.ua, точної суми, на яку буде збільшено тарифи на воду в Україні, сказати неможливо

Також Знай.ua писав про те, що під воротам "Вінницяобленерго" почалася акція протесту