Львів'янам, які цього року не планують захворіти, варто заздалегідь подбати про свій імунітет та захиститися від вірусів, що неодмінно атакуватимуть область. Тим паче, що вакцини від грипу вже завезли до Львова.

Наразі в аптеках міста з'явились французькі та корейські вакцини. Це препарати під назвою "Ваксігрип-тетра" і "ДжіСіФлю" відповідно.

Головний епідеміолог області Наталія Тімко повідомила на своїй сторінці у мережі Фейсбук, що, аби придбати вакцину, необхідно звернутися до свого сімейного лікаря за рецептом. Також Наталія Тімко завірила, що препарати є цілком безпечні та ефективні.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вакцина вже є. Ваш сімейний лікар виписує рецепт, і ви йдете в аптеку на вул. Фредра, 1. Купуєте вакцину, берете чек. З холодовим елементом або термосумкою прямуєте до кабінету щеплень і захищаєтесь від грипу",- наголосила головний епідеміолог.

Також вакцина є у дитячій клініці «Веселка» на пр. Червоної Калини, 68. Туди звертатись за попереднім записом в кол-центрі.

У групі ризику знаходяться люди з ослабленим імунітетом. Це - вагітні, люди з хронічними захворюваннями дихальної і серцево-судинної системи, цукровим діабетом і ожирінням, діти та люди, що контактують з великою кількістю населення.

Нагадаємо, що чисельність населення упродовж січня-липня 2019 зменшилася на 3694 особи

Як повідомляв портал Знай.ua, від початку року на Прикарпатті на кір захворіло 898 дітей

Також Знай.ua писав про те, що Євген Комаровський попередив про спалах нового небезпечного захворювання