Львів сьогодні, 17 жовтня, буде зігрівати сонце протягом усього дня. Природні умови манитимуть мешканців області замаринувати шашлики та виїхати на відпочинок у парки та ліси. Бажаннями нехтувати не варто, адже погода сьогодняшнього дня буде всіляко сприяти помислам містян. Тим, хто ще не закінчив надвірні роботи, варто також скористатися позитивним прогнозом від синоптиків.

Сьогодні, 17 жовтня, у Львові буду тепло. Вночі небо буде дещо захмареним, а температура повітря триматиметься на позначці 9 градусів вище нуля.

Вранці сонячне тепло розвіє нічну хмарну ковдру та нагріє атмосферу до 11 градусів Цельсія.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

По обіді стовбчик термометра підніметься до відмітки плюс 18 градусів за Цельсієм.

Сьогодні по області повітряних потоків майже не відчуватиметься. У повітрі - штиль. Жодних опадів також не очікується.

Сьогодні вшановують пам'ять Священномученика Єрофея, єпископа Афiнського, який жив в Афінах у I столітті. Переказ свідчить, що Єрофей і Діонісій своїми очима бачили поховання Богоматері. У народі говорили: "З Єрофея холод сильніше". З цього часу посилюється холод. Люди помітили: чим раніше випаде перший сніг, тим пізніше утвердиться у своїх правах зима, а рання зима частіше за все настає, якщо довго не було першого снігу.

Нагадаємо, що у Вінниці 17 жовтня очікується ясний теплий день

Портал Знай.ua повідомляв, якою буде погода в Україні 17 жовтня

Також Знай.ua писав про те, що необхідно зробити в це свято, яке відзначали ще наші предки