Демографічна ситуація Львівської області нагадує слова відомої пісні про дівчат, які мусять стояти "в сторонці", адже прекрасна половина явно переважує сильну у своїй кількості.

Згідно статистики, яку надали у прес-службі Головного управління статистики у Львівській області, на 1 січня 2019 року у сільській місцевості Львівщини проживало 511,9 тис. жінок, що становило 39% від загальної кількості жінок області.

Також статисти повідомили, що у області, за кількісними підрахунками, на 1000 жінок припало 932 та 882 чоловіки відповідно. Серед районів області найбільше чоловіків на 1000 жінок у Яворівському районі (1022), найменше – у Буському районі (886).

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше в управлінні статистики повідомляли, що населення Львівщини з початку року зменшилося на 1709 осіб: за станом на 1 лютого 2019 року його кількість становила – 2520,3 тис. осіб.

Найбільше немовлят народжується у Буському районі, а найменше зважуються на батьківство у Трускавці.

Рівень смертності – найвищий у Перемишлянському районі, найнижчий – у місті Новому Роздолі.

Нагадаємо, що відтепер дорога для іммігрантів з України до Естонії закрита.

Як повідомляв портал Знай.ua,українська влада має намір збільшити прожитковий мінімум

Також Знай.ua писав про те, що станом на 1 серпня 2019 року чисельність населення України склала близько 41,99 млн осіб.