Справжнє чоловіче хобі обернулося летально для одного з підприємців Рівненщини, який помер через невдалий постріл мисливця зі Львівщини.

Інцедент трапився 14 жовтня близько 13:30. Лікарі "швидкої допомоги" повідомили поліцію, що в урочищі "Залив" поблизу села Страшево на Рівненщині під час надання медичної допомоги помер чоловік.

Справу взялися розслідувати співробітники Рівненської поліції. Речник ГУНП у Рівненській області Антон Крук повідомив, що у полюванні брали участь четверо осіб, троє з яких були мешканцями Львівської області.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

37-річний мешканець Сарн Рівненської області отримав вогнепальне поранення. Присутні намагалися надати йому першу медичну допомогу, але внаслідок невдалого пострілу чоловік помер.

Фатальну кулю випустив 51-річний мешканець Львівщини, який повністю визнав свою провину. Наразі його госпіталізували до лікарні через серцеву недостатність, якою страждає мисливець.

Антон Крук також розповів, що всі мисливці мали відповідні дозволи на користування зброєю, тому про незаконне користування нею взагалі не йдеться.

Поліцейські за фактом вбивства з необережності розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у Дніпрі чоловік на полюванні, випадково підстрелив свого сина.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Харкові частково втратив зір чоловік, якому колега влучив з пневматичного пістолета в око

Також Знай.ua писав про те, що під Запоріжжям підліток вистрілив з рушниці в дитину