На Львіщині сталась моторошна дорожньо-транспортна пригода за участі радянського автомобіля та автобуса, переповненого іноземними туристами.

Трагедія сталася 13 жовтня близько 17:00 на трасі Львів-Луцьк.

Про це повідомляють у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Поблизу села Вузлове Радехівського району Львівської області зазнали зіткнення автомобіль "ВАЗ-2109" та туристичний автобус, у якому перебували 38 туристів з Білорусі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як стало відомо, 30-річний кермач автівки, що мешкав у селі Бабичі Радехівського району, втратив контроль та вилетів на зустрічну смугу руху, де скоїв маневр, внаслідок якого зіштовхнувся із туристичним автобусом "Iveko", яким керував громадянин Республіки Білорусь.

Внаслідок зіткнення водій легковика отримав травми, несумісні з життям, та загинув на місці. Усі, хто перебував у автобусі, не постраждали. Через пошкодження туристичного транспортного засобу громадян Білорусі відправили до місця призначення іншими автобусами перевізника.

Наразі співробітники поліції встановлюють обставини події.

Нагадаємо, що у Києві сталася масштабна ДТП, переповнена маршрутка протаранила стовп.

Як повідомляв портал Знай.ua, чотириразового олімпійського чемпіона з ковзанярського спорту Свена Крамера збила машина.

Також Знай.ua писав про те, що у результаті ДТП постраждалі отримали численні травми, один – загинув