Львівських домашніх улюбленців чекає безоштовне чіпування, яке проведуть в рамках пільгового чіпування для тварин ЛКП "Лев".

Грант на проведння акції ЛКП "Лев" отримав вже вдруге. Цьогоріч 9 жовтня відбулося підписання меморандуму про пільгове чіпування під час Міжнародної конференції з питань добробуту тварин, у якому взяли участь українські представники Animal ID та британський фонд Dogs Trust Worldwide.

Директорка ЛКП "Лев" Оксана Кошак розповіла, що, згідно тстаистики, безкоштовне чіпування дозволило скоротити кількість чотирилапих безхатьок з 605 тварин у 2016 році до 405 у 2018 році. Також власники тварин скоротили самовільний вигул своїх улюбленців з 31% до 7%.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Львів'яни змоуть прочіпувати своїх домашніх тварин як і в ЛКП "Лев", так і в приватних ветеринарних клініках.

Варто зазначити, що з 2016 року у Львові стало обов'язком для господарів собак реєструвати своїх тварин у Єдиній реєстраційній базі господарських тварин міста Львова. Кожна собака має носити жетон з індивідуальним номером. Після того, як ЛКП "Лев" отримає чіпи від британського фонду, ідентифікувати тварину можна буде безкоштовно.

Нагадаємо, що у Дніпрі вирвали з лап смерті цуценят, які опинилися під плитою.

Як повідомляв портал Знай.ua, собаки пошкодили припарковану у дворі автівку

Також Знай.ua писав про те, що вчені довели - власники собак живуть довше.