Вчора, 10 жовтня президент провів пресмарафон, який став найдовшим в світі. У ході дискусій з журналістами, Зеленський порівняв населення Львова та Маріуполя. Як заявив глава держави, на його думку кількість мешканців у цих містах приблизно однакова. Насправді це зовсім не так.

Як зауважили журналісти 24 каналу, під час запитань, Зеленський звернувся до львівської журналістки із запитанням: "У Львові яке населення?" І сам же відповів: "Ну, біля 500 тисяч". Насправді, за офіційними даними держстату, станом на 1 січня 2019 року населення Львова – 724 713 людей. А у Маріуполі, станом на цю ж дату, мешкає 440 367 людей.

У ході розмови з журналістами йшлося про постачання води на окупованих районах Донбасу та про економічну блокаду. Володимир Зеленський говорив: "Я поважаю кожного львів'янина. Ми довго шукали губернатора, якого полюбить Львів".

Однак після цих слів український президент трохи образив львів'ян, "зменшивши" їхню кількість чи не удвічі, прирівнявши населення Львова та Маріуполя.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський розповів, коли відновлять авіасполучення з України в Росію.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що Романенко запропонував Зеленському новий марафон на 12,5 годин.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що Зеленський відповідав на питання 12 годин.