На своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова та активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Розшуком зниклих займається Личаківський відділ поліції.

Хлопців розшукують із 8 жовтня, відколи вони о 15:00 покинули територію дитячого будинку та досі не повернулися.

Хлопці перебували у будинку, де тримають дітей з неблагополучних сімей та тих, що знаходяться під опікою. Будинок знаходиться за адресою місто Львів, вулиця Кривчицька дорога.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Хлопці можуть виглядати дещо старше свого віку.

Верещинський Михайло Богданович 19.03.2002р.н., зріст 170 см., худорлявий, темне довге кучеряве волосся, на одній руці татуювання "троянда", був одягнений в чорну куртку з білою великою смужкою, чорні штани, білі кросівки, червоний рюкзак. Телефону із собою не мав.

Зулкарнєєв Владислав Сергійович 07.10.2003 р.н. смуглявий, зріст 165 см., худорлявий, темне волосся середньої довжини, на одній руці шрам від виведення татуажу, був одягнений в червону куртку та білі спортивні штани, білі кросівки.

Всіх небайдужих, хто володіє певною інформацією про локацію хлопців, просять телефонувати на номер 102.

Нагадаємо, що на Івано-Франківщині в 4 рази збільшилася кількість заяв про зникнення дітей

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві чоловік став жертвою викрадення, злочинці розраховували отримати за нього викуп, повідомляє ГУ НП столиці.

Також Знай.ua писав про те, що жінка вийшла на зупинку, але так і не повернулася додому