Резонансна історія, яка ще місяць тому вразила усю Україну, має продовження. Мова йде про неповнолітню породіллю, 12-річну жительку Закарпаття, яка народила хлопчика у Львівському перинатальному центрі.

Як відомо, дівчинку народжувати привезли разом з мамою прямо з рівненського сміттєзвалища, де живе й працює уся її родина. Для жителів Закарпаття народжувати у такий ранній, з огляду медиків, вік є цілком нормальним.

Варто зазначити, що хлопчик народився вагою більше 3 кілограмів та 47 сантиметрів на зріст. Але у дитини є проблеми зі здоров'ям - хлопчик має вроджений порок серця. Тобто, дитина надалі потребуватиме ряд операцій для повноцінного життя у подальшому.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Стало відомо, що неповнолітня мати , дізнавшись про проблеми сина, від нього відмовилась. Після перебування у перинатальному центрі дитину переведуть у у Будинок дитини.

Нагадаємо, що після сварки з матір'ю в Запоріжжі безслідно зникла дитина.

Як повідомляв портал Знай.ua, зі спеціального дитячого санаторію «Барвінок», розташованого в Боярці, зник 10-річний киянин Віталій Гадач.

Також Знай.ua писав про те, що жінка впродовж двох років експлатувала свого маленького сина у порнографічних роликах.