Міська влада планує відключити постачання тепла до помешкань жителів Львова у зв'язку з потеплінням, яке очікується вже наприкінці цього тижня.

Цю новину повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У повідомленні йдеться про планове призупинення падачі опалення до бюджетних установ міста. Сюди відносяться школи, дитячі садочки, лікарні та поліклініки, у яких стало тепло ще 4 жовтня. Раніше з проханням про початок опалювального сезону до міської ради звернулися керівники цих закладів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Тепер, через позитивні погнози сноптиків, які обіцяють львів'янам значне підвищення температури, у Львівській міській раді плануюють призупинити подачу тепла вже цієї п'ятниці, 1 жовтня.

Варто зазначити, що можливість грітися наразі випала працівникам і відвідувачам 246 установ міста.

Заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань Галина Слічна прокоментувала: "Синоптики прогнозують потепління — температура підніметься до +20 градусів, тому з п’ятниці можемо зупинити подачу опалення до бюджетних установ".

Нагадаємо, що у Києві рекордно подорожчає тепло

Як повідомляв портал Знай.ua, критичний стан тепломережі негайно потребує ремонту

Також Знай.ua писав про те, що мер української столиці розповів, коли варто очікувати тепла у київських оселях.