Львівське обласне відділення Національного олімпійського комітету України повідомив проДругий міжнародний турнір з боксу "Lviv Boxing Cup 2019", який буде проходити на вулиці Клепарівська, 39а з 8 до 12 жовтня. Змагання відбудуться на базі легкоатлетичного манежу навчально- спортивної бази літніх видів спорту СКА.

Вперше міжнародний турнір боксерів у Львові відбувся минулого року у форматі матчевої зустрічі, в якій взяли участь збірні команди Куби, Польщі, Білорусі та України.

Цього року формат проведення "Lviv Boxing Сuр" буде дещо відрізнятися. Проведення турніру відбудеться за олімпійською системою.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

До участі вже долучилися 10 команд з усього світу, які вже офіційно підтвердили свою участь.

У турнірі візьмуть участь боксери 1979-2000 років народження, які мають спортивну кваліфікацію не нижче КМС. Які, в разі перемоги, зможуть отримати звання майстра спорту міжнародного класу та майстра спотру призавоюванні срібла та бронзи.

В обласному відділенні НОК розповіли, що змагання проводяться за діючими правилами АІВА з вибуттям спортсменів після першої поразки у восьми вагових категоріях.

Нагадаємо, що в Іспанії завершився чемпіонат Європи з тхеквондо серед юніорів

Як повідомляв портал Знай.ua, українська тенісистка встановила новий рекорд, подолавши марафон на протезі

Також Знай.ua писав про те, що Олександр Гвоздик розповів про те, як вперше бився з Артуром Бетербієвим