Львівське обласне відділення Національного олімпійського комітету України повідомив проДругий міжнародний турнір з боксу "Lviv Boxing Cup 2019", який буде проходити на вулиці Клепарівська, 39а з 8 до 12 жовтня. Змагання відбудуться на базі легкоатлетичного манежу навчально- спортивної бази літніх видів спорту СКА.

Вперше міжнародний турнір боксерів у Львові відбувся минулого року у форматі матчевої зустрічі, в якій взяли участь збірні команди Куби, Польщі, Білорусі та України.

Цього року формат проведення "Lviv Boxing Сuр" буде дещо відрізнятися. Проведення турніру відбудеться за олімпійською системою.

Популярні новини зараз
Кого з пенсіонерів можуть мобілізувати Керівник прокуратури у 42 роки отримує 785 000 грн пенсії: розібратися чому – не виходить Чоловіки вигадали нові умови проходження ВЛК: лікарі не зможуть проігнорувати За опалення платитимемо менше: українці отримали добрі новини про комуналку перед холодами
Показати ще

До участі вже долучилися 10 команд з усього світу, які вже офіційно підтвердили свою участь.

У турнірі візьмуть участь боксери 1979-2000 років народження, які мають спортивну кваліфікацію не нижче КМС. Які, в разі перемоги, зможуть отримати звання майстра спорту міжнародного класу та майстра спотру призавоюванні срібла та бронзи.

В обласному відділенні НОК розповіли, що змагання проводяться за діючими правилами АІВА з вибуттям спортсменів після першої поразки у восьми вагових категоріях.

Нагадаємо, що в Іспанії завершився чемпіонат Європи з тхеквондо серед юніорів

Як повідомляв портал Знай.ua, українська тенісистка встановила новий рекорд, подолавши марафон на протезі

Також Знай.ua писав про те, що Олександр Гвоздик розповів про те, як вперше бився з Артуром Бетербієвим