Львівські лікарі не змогли врятувати юнака, якого жорстоко побили напередодні.

Стало відомо, що у Львівській лікарні помер Владислав Гусманов із Володимира- Волинського, якому було всього 19 років.

Медики боролись за життя хлопця протягом 13 днів, але 5 верресня юнака не стало.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо, що Владислава знайшли побитим у одному з гуртожитків Львова 23 вересня. Хлопця госпіталізували до лікарні у критичному стані з поламаними ребрами, пальцями та тріщиною в черепі.

19-річний Владислав Гусманов із Володимира- Волинського навчався на факультеті ІТ-технологій в одному з львівських університетів. Юнак проживав у орендованій квартирі та паралельно працював.

Наразі особи, причетні до жорстокого побиття Владислава не встановлені. Батьки юнака дивуються, що сина знайшли у гуртожитку, де він не жив, та підозрюють, що на хлопця напали.

Нагадаємо, що жінка не викликала швидку сину, оскільки боялась співмешканця

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий одеський блогер та журналіст Богдан Осинський став жертвою побиття зі сторони поліцейських.

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі орудують шахраї: вимагають від господарів великі гроші за знайдених тварин.