Легендарний засновник технологічних компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск розповсюдив у своєму твіттері новину про свої наміри втрутися в проблему Львівських пробок та запропонував шляхи вирішення цього питання.

Спокою Ілону Маску не дають затори біля ринку Шувар. Він пропонує збудуватий окремий підземний тунель, який поєднають із вже діючою ділянкою Львівського метро.

"Пробки зводять мене з розуму. Я збираюся побудувати машину для буріння тунелів просто почати рити".
"Я справді збираюся зробити це"- розповів Ілон Маск у твіттері.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Замісник начальника станції Сихів Ігор Сало повідомив, що переговори щодо питання про розширення діючої мережі ведуться вже не перший день.

"Поки що, ми не розголошували інформацію про це, адже ще є багато питань, які слід обговорити та вирішити. Однак цими днями, Ілон Маск оголосив про своє бажання заснувати компанію, яка б займалася суто бурінням тунелів і цікаво, що одним з перших тунелів, які будуватиме нова компанія, буде саме наш."- повідомив Ігор Сало.

Нагадаємо, що одеська мерія задумала побудувати у місті то чи космодром, то чи взагалі космопорт.

Як повідомляв портал Знай.ua, глава компанії SpaceX Ілон Маск опублікував у себе в Twitter відео, на якому показаний вантажний відсік нового корабля Starship.

Також Знай.ua писав про те, що Tesla програла суд про порушення трудового законодавства