10-13 жовтня панянки Львова, які не представляють свого життя без модних та стильних новинок, зможуть насолодитися новинками модних тенденцій на Lviv Fashion Week SS 2020.

Перші покази розпочнуться 10 жовтня у Fest Republic. Вимоглива публіка зможе оцінити поєднання живого симфонічного звучання та демонстрацією новинок фешн-індустрії.

"Проєкт Lviv Orchestra Fashion — це презентація нової колекції SS 2020 бренду Marta Wachholz у супроводі симфонічного оркестру INSO-Lviv, спеціально для якої симфонічну сюїту на теми відомих українських народних пісень створив композитор, музичний продюсер та член НСКУ Іван Небесний",- повідомляють організатори.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На презентації свої роботи представлять українські дизайнери та гості з-за кордону.

Львів'яни побачать колекції весна/літо 2020, які створили Marta Wachholz, chereshnivska, Olena Oliynyk, Olga Steblak, 7/11 Seven Eleven, Nit. kA, Onufriv. O, Juliya Kros, Kristina Laptso.

Також естетичну насолоду принесуть італійські бренди Balossa, Salvatore Piccione та грузинський бренд Nemsen.

Гостями Lviv Fashion Week будуть представники IED Istituto Europeo di Design (Мілан), Vogue Czechoslovakia, Vogue Poland, Fashion Channel Milano, Schon magazine, Design Scene magazine.

Для молодих дизайнерів, які торують шлях фешн-індустрії, пройдуть конкурсні проекти, де вони продемонструють своє вміння у модельній сфері. Це - Lviv Fashion Week for Eco — конкурс серед дизайнерів на найкращу екоспрямовану колекцію та Future Fashion Generation — конкурс з відбору найцікавіших і найперспективніших колекцій дизайнерів-початківців та молодих брендів.

У межах Львівського тижня моди 10−13 жовтня вперше відбувається Lviv Fashion Cinema — новий проєкт, що поєднає моду та кіно. Lviv Fashion Cinema — це серія заходів у форматі лекція + показ фільмів про моду та дизайн, що відбуватимуться у Кінопалаці "Копернік".

Нагадаємо, що в рамках модного показу “Kharkiv Fashion” представлять колекцію для людей з особливими потребами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тетяні Кодзаєвій 21 рік, а вона вже визнана фешн-блогерка, що обійшла сотні конкуренток з 11 країн світу.

Також Знай.ua писав про те, що Катерина Сільченко з'явилася на подіумі в ролі моделі