Жахлива новина, яка потрясла сьогодні жителів Львівщини, обростає новими подробицями.

Глава Міністерства інфраструктури Владислав Криклій на своїй сторінці у мережі Фнйсбук написав, що внаслідок падіння чартерного військового літака АН-12, який прямував з іспанського міста Віго, загинуло щонайменше три особи.

Літак, що доставляв вантаж до Львівського аеропорту, буз змушений здійснити аварійну посадку через нестачу пального.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як вже писалося раніше, військовий літак здійснив аварійну посадку біля кладовища поблизу села Сокільники. До кінцевого пункту призначення рейс не долетів всього півтора кілометри.

Відомо, що о 08:00 екіпаж літака запросив дозвіл на посадку у Львівському аеропорту та зник з радарів. Лише через деякий час один із членів екіпажу зміг вийти на зв'язок та повідомив про жорстку аварійну посадку. Внаслідок падіння постраждали люди та є загиблі. На місці працюють рятувальники. Ф'юзеляж літака сильно пошкодило.

Нагадаємо, що літак з Путіним потрапив в ПП, життя президента опинилося на волосині

Як повідомляв портал Знай.ua, у Ставропольському краї Російської Федерації під час тренувального польоту розбився штурмовик Су-25.

Також Знай.ua писав про те, що 3 вересня, у Москві в міжнародному аеропорту "Шереметьєво" зіткнулися два пасажирських літаки.