Тим львів'янам та гостям міста, які не знають, як провести вільний час та де наповнюватися новими емоціями та враженнями, пропонується список цікавих заходів, які пройдуть у місті цими вихідними.

Отже, 5 та 6 жовтня містяни зможуть безкоштовно насолодитися розважальними дійствами, які пройдуть вихідними у Львові.

Серед них - можливість власноруч протестувати офіційний модельний ряд автомобілів марки "Opel". Подія відбудеться 5 жовтня, з 10:00 до 18:00 на території паркінгу ТРК “Victoria Gardens”, що на вулиці Кульпарківській, 226 А. Для безкоштовного входу треба пройти онлайн-реєстрацію.

Також львів'яни зможуть позбутися відпрацьованих батарейок та лампочок. Їх збиратиме спеціальний екобус.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

5 жовтня, з 11:00 до 14:00 у фітнес-центр "Формула краси" на вулиці Стрицській, 202 відбудеться святкування ювілею центру. З цього приводу тут пройде ряд корисних майстер-класів: "Як схуднути на 30 кг за 3 місяці, або твої "90/60/90", "Ательє Ідеальна Фігура" та "Користь плавання для малечі". Не обійдеться й без смаколиків та подарунків.

5жовтня, з 14:00 до 15:00 у місті проведуть екскурсію про долю львів'янок у Другій Світовій Війні.

Також 5 жовтня, з 18:00 до 20:00 у книгарні “Vivat”, що на вулиці Дорошенка, 23, відбудеться презентація серії історичних книжок.

5 та 6жовтня, з 9:00 до 18:00 у Львівському палаці мистецтв, що на вулиці Коперника, 17 пройде ярмарок львівських виробників, де будуть представлені одяг, взуття, меблі, аксесуари та декор. Крім того, в рамках заходу можна буде скуштувати вуличну їжу, послухати майтер-класи та взяти участь у конкурсах.

6 жовтня , з 12:00 до 13:00 у "MolodoZeleno", що на вулиці Джерельній, 20, проведуть черговий безкоштовний розмовний клуб, де учасники зможуть попрактикуватися в англійській мові, познайомитися з цікавими людьми та щиро поспілкуватися за філіжанкою ранкової кави. Заняття триватиме 1,5 години.

У неділю, 6 жовтня, з 13:00 до18:00 у Музеї народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай), що на вулиці Чернеча Гора, 1, пройде свято гарбуза, де відвідувачі зможуть дізнатися про цілющі властивості цієї городини та навіть зможуть поласувати різноманітними стравами із гарбуза.

6 жовтня, з 17:30 до 19:30 в центральній частині Львова активісти розповідатимуть перехожим про те, як насправді виробляють продукти тваринного походження. Таким чином організатори хочуть надихнути людей відмовитись від продуктів, в процесі виробництва яких страждають тварини.

Також у неділю, 6 жовтня, з 20:00, у "Malevich Night Club", що на проспекті В’ячеслава Чорновола, львів'ни зможуть насолодитися ритмами латинської музики та продемонструвати свої танцювальні вміння з сальси, мамби, бачати та кізомби.

Нагадаємо, що 4 жовтня стартує найбільший технічний фестиваль Old Car Land!

Як повідомляв портал Знай.ua, під Дніпром обирали найпривабливішу козу

Також Знай.ua писав про те, що головна театральна подія осені – фестиваль «BALLET OPEN SPACE»