3 жовтня на сторінці громадської організації "Варта-1" у соціальній мережі "Фейсбук" з'явилось повідомлення про підлітків, які зникли у Сихівському районі. Зниклі підлітки - 2005 та 2007 років народження - доводяться один одному рідними братами.

Втікачі зникають не в перший раз. Кирило та Володимир Поцюркі вчора, 2 жовтня, знову не повернулися додому.

Особливі прикмети хлопців.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Кирило: на зріст - 155 сантиметрів, вага – 65 кілограмів, має біляве волосся та сірі очі внизу на правій щоці – горизонтальний шрам (1,5 сантиметрів).Був одягнутий у чорний з червоними вставками спортивний костюм і біло-чорні кеди.

Володимир: зріст - 152 сантиметри, вага 50 кілограмів, також сірі очі, але має темно -каштанове волосся. Був одягнутий в сіро-зелений светр із капюшоном, сині джинси й чорно-білі кеди, на правій руці має накладений гіпс (травма правої кисті).

Усіх небайдужих, хто володіє інформацію про місцезнаходження дітей, просять телефонувати за номером 102.

Нагадаємо, що у Харківській області два роки шукають зниклу дівчину

Як повідомляв портал Знай.ua, тільки за цей рік оголошено в розшук 1076 дітей

Також Знай.ua писав про те, що 1 жовтня, в Київському районі міста патрульні звернули увагу на розгубленого літнього чоловіка, який на самоті блукав вулицями.