На Львівщині у дорожньо-транспортну пригоду потрапив мікроавтобус правоохоронців бласті. Аварія сталася 2 жовтня у місті Львів на перехресті вулиць Окружної та Кульпарківської.

Про автопригоду стало відомо з соціальних мереж, де очевидці оприлюднили світлини скандального інцеденту. Відомо, що у аварію потрапили службовий "Ford Transit " співробітників поліції та легковий автомобіль "Skoda Octavia", які зіштовхнулися на перехресті.

Внаслідок зіткнення поліцейський мікроавтобус перекинувся на лівий бік, а легковику розбило праве крило, капот та бампер.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

У соціальних мережах також поширили відео з місця дорожньо-транспортної пригоди. На відеокадрах видно, що автомобіль правоохоронців проїжджає на червоне світло.

У поліції офіціне підтвердження вини правоохоронців не надають. Натомість у прес-службі ГУНП у Львівській області повідомили, що аварія сталась близько 8:00.

"У результаті ДТП постраждали двоє співробітників поліції.Правоохоронці отримали легкі тілесні ушкодження. Водій автомобіля Skoda, в результаті зіткнення не постраждав",- коментуюють в поліції.

Нагадаємо, що у Дніпрі водій автомобіля ВАЗ влаштував ДТП на вул. Юрія Кондратюка.

Як повідомляв портал Знай.ua, через надзвичайно велику кількість ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.ua писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів